InfoTAPAHTUMA

Kauppakadun Appro on opiskelijatapahtuma, jossa suoritetaan leikkimielisesti akateemisia tutkintoja keräämällä suoritusmerkintöjä Appro-diplomiin virallisissa rastibaareissa.

Kierros huipentuu loppubileisiin, joissa tentaattorit arvioivat kandidaattien suoriutumista. Edulliset Appro-hinnat ja rento tunnelma takaavat Suomen parhaimman opiskelijaelämyksen.

LÄHTÖ

Lähtöpaikalta haetaan vauhtia iltaan! Se sijaitsee Lutakon satama-aukiolla ja sieltä löytyy monenmoista viihdykettä. Voit esimerkiksi osallistua kilpailuihin, testata taitojasi toisia vastaan ja ikuistaa porukkasi kuvausseinällä. DJ ja juontaja auttavat virittäytymään approfiilikseen.

Lippuusi kirjattu saapumisaika on sitova. Näin vältämme pahimmat ruuhkat ja turvavälien ylläpitäminen on helpompaa. Lipun vaihdon jälkeen voit hetken hengähtää lähtöalueella eikä poistumisella ole tänä vuonna kiire. Tällä tavoin pääset liikkeelle mahdollisimman sujuvasti, mutta voit myös tutustua rauhassa lähtöalueeseen.

Muista ottaa mukaan lippusi sekä lisäksi myös virallinen henkilöllisyystodistus (opiskelijakortti ei kelpaa, mutta ajokortilla pääset), sillä se tarkistetaan jo lähdön yhteydessä.

Vinkki! Appro-suoritus kannattaa aloittaa Jyväskylän yläkaupungista.

RASTIPAIKAT

Rastipaikat löydät nettisivuiltamme kartasta sekä lähdöstä saatavasta suorituspassista. Leiman saat pääsääntöisesti rastipaikan narikasta tai baaritiskiltä. Leiman saat alkoholiannoksista, alkoholittomista annoksista (alkoholiton olut, alkoholiton siideri, limu, kahvi/tee sekä muita alkoholittomia vaihtoehtoja riippuen rastipaikasta) sekä ruuasta. Suosittelemme nauttimaan approilun yhteydessä myös vettä, vaikka vedestä ei leimaa tulekaan. Suosithan käteistä ja lähimaksua.

AIKATAULU

Lähtöpaikka aukeaa kello XX.XX ja sulkeutuu kello XX.XX. Tulkaa paikalle omana saapumisaikana. Paviljongin ovet aukeavat kello 21 ja jatkokansa voi lunastaa suoritusmerkkejä puoleen yöhön asti. Suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi.

SÄÄNNÖT

1. Jokaisen tenttijän on noudatettava lakeja, asetuksia ja järjestyssääntöjä sekä toteltava virkavallan määräyksiä.

2. Tenttijän tulee olla täysi-ikäinen. Jokaisen on todistettava ikänsä lähtöalueella.

3. Älä roskaa tai muutenkaan sotke kaupunkia, varmastikin jaksat huolehtia roskat lähimpään roskikseen ja pidättää lähimpään vessaan asti.

4. Tutkinto suoritetaan paikallisissa tenttipaikoissa. Muistathan leimauttaa diplomisi jokaisen läpäistyn tentin jälkeen.

5. Tenttiaika on 5 tuntia, tohtorikokelailla 6 tuntia.

6. Ethän fuskaa - ylemmän tutkinnon saa suorittaa vain, jos on suorittanut sitä edeltävän alemman tutkinnon edellisinä vuosina.

7. Approbaturin suorittaja saa tehdä yhden opintosuorituksen, cumun ja laudaturin suorittajat 2 ja tohtorin arvoa hakevat 3 opintosuoritusta ravintolaa kohden.

8. Tentaattorit arvioivat Appro -suorituksen loppubilepaikassa. Tentaattorin arvostelusta ei voi valittaa.

SUORITUSMÄÄRÄT

Kauppakadun Appron tutkinnot ja niihin vaadittavat suoritusleimojen määrät ovat seuraavat:

APPROBATUR

8 LEIMAA

CUM LAUDE

11 LEIMAA

LAUDATUR

14 LEIMAA

TOHTORI

17 LEIMAA

ÜBERTOHTORI

19 LEIMAA

K-18

Koska tapahtuma sijoittuu pääasiallisesti baareihin, tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Huomaathan varata mukaasi kelvollisen, virallisen henkilötodistuksen, sillä kaikkien osallistujien ikä tarkistetaan ensimmäisen kerran jo lähtöpaikalla. Opiskelijakortti ei kelpaa, mutta ajokortilla pääset sisään!

MITÄ LAITAN PÄÄLLENI?

Kauppakadun Appro on loistava tilaisuus pukeutua haalareihin tai oman teeman mukaan vaikka koko porukalla. Kaikenlaisessa varustuksessa, tervetuloa! Suomen säähän kannattaa tietenkin varautua aina etukäteen.

Jos jokin asia jäi vielä vaivaamaan, ota epäröimättä yhteyttä info@kauppakadunappro.com.