Liput

LIPUNMYYNTI

Ryhmäliput:

Ryhmälippujen lipunmyynti alkaa keskiviikkona 7.9.2022 kello 10.00 ja sulkeutuu sunnuntaina 11.9.2022 kello 23.59. Ryhmälippuja voit ostaa vähintään 10 kpl ja enintään 60 kpl. 

RYHMÄLIPUT LOPPUUNMYYTY

Yksittäisliput:

Yksittäislipunmyynti alkaa tiistaina 13.9.2022 kello 10.00. Yksittäislippuja voit ostaa enintään 3 kpl. 

YKSITTÄISLIPUT LOPPUUNMYYTY

HINTA

Lipun hinta on 18,00€

Lippu tilataan Liveton verkkokaupasta ja maksetaan verkkopankissa, jonka jälkeen saat sen sähköpostiisi. Ole siis huolellinen sähköpostiosoitteen oikeinkirjoittamisen kanssa.

Maksutapoina toimivat suomalaiset verkkopankit, debit- ja creditkortit (Visa, Visa Electron, Mastercard).

YLEISTÄ

Approlipulla pääset suorittamaan taatusti hauskinta akateemista tutkintoa. Tenttiminen huipentuu jatkobileisiin Jyväskylän messukeskuksessa Paviljongissa, huippuesiintyjien vauhdittamana.

Approlippu vaihdetaan lähtöpaikalla rannekkeeseen, joka oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn Paviljongissa. Lipun hintaan sisältyy lähtöpaikan aktiviteetit, eteispalvelumaksut, suorituspassi sekä haalarimerkki.

VIP-LIPUT

VIP -liput

Koe Kauppakadun Appro tyylikkäästi VIP-eduilla kuorrutettuna ja boostaa Approelämyksesi uudelle tasolle. Kauppakadun Appron VIP-lipuilla pääset nauttimaan mahtavasta illasta erityisherkuilla varustettuna. VIP-lippu oikeuttaa pääsyn VIP-loungeen lähtöalueella. Lähtöaikasi valitset itse. Paviljonkiin pääset jonon ohi, jossa sinua odottaa herkullinen buffet-ruokailu VIP-tilassa sekä VIP-tilan palvelut.

VIP -lipun hinta on 49€ ja ne tulevat myyntiin yksittäislipunmyynnin yhteydessä.

LISÄTIETOJA LIVETON VERKKOKAUPASTA

Yleistä

Kun olet ostanut lippuja Liveto.io:sta, tarkista aina oston yhteydessä lipun ja tapahtuman tiedot. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta jälkikäteen. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta tai muutoksista ohjelmassa sekä ALV:sta kuten laissa määrätään.

Maksetut liput lähtevät automaattisesti oston jälkeen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiviesti sisältää kuitin, jonka liitteenä liput ovat PDF-tiedostona. Liput voi näyttää tapahtumapaikalla älypuhelimen näytöltä tai paperitulosteena.

Tämän lisäksi saat Paytraililta maksuvahvistuksen. Maksuvahvistus ei ole pääsylippu tapahtumaan. Liveto ei postita erikseen pääsylippuja.

Liveton rooli

Liveton rooli on toimia vain ja ainoastaan tapahtumien lipunvälittäjänä. Liveto tai tilaisuuden järjestäjä eivät korvaa kadonneita pääsylippuja. Mikäli asiakas kadottaa oman pääsylippunsa, voi hän ilmoittaa tästä asiakaspalveluun ja lippu voidaan tapauskohtaisen harkinnan mukaisesti tulostaa uudestaan siten, että alkuperäinen lippu mitätöidään. Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot (esim. soittoaika, ikäraja, aukioloaika) Liveto.io nettisivuilta. Livetolla ei ole varausjärjestelmää tapahtumien ennakkolippuihin.

Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa asiakkaan maksamaa palvelumaksua ei palauteta. Liveto tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sähköpostitse niitä asiakkaita, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipun oston yhteydessä. Peruuntuneiden tapahtumien informoinnista vastaa kuitenkin ensisijaisesti tapahtumien järjestäjät.

Lippujen hinnat

Verkkokaupassa näkyvä lipun hinta on se, jonka kassalla lopulta maksat. Lippumme eivät sisällä mitään turhia kuluja vaan ainoastaan palvelumaksut kattamaan maksuliikenteen ja leivän Liveton työntekijöiden pöydässä. Palvelumaksut on hinnoiteltu yksinkertaisesti ja reilusti.

Erikoisliput ja ostorajoitukset

Mikäli tapahtumaan on saatavilla erityishintaisia lippuja (kuten eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja) on lipunhaltijan varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä. Tilaukset ovat voimassa vain annettuun eräpäivään saakka. Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman Liveton erillistä lupaa. Mikäli tapahtumassa on ostorajoitus, on Livetolla oikeus peruuttaa myynti ja mitätöidä ostorajoituksen ylittävät liput tilauksesta.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io tai soita 0600-30005.