Tiimihaku

Vuoden 2021 approtiimihaku on käynnissä

Paikat täytetään pian!

Approtiimi vastaa kokonaan Kauppakadun Appron suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimi koostuu projektipäälliköstä ja neljästä jäsenestä, joilla jokaisella on oma vastuualueensa. Nyt haetaan motivoituneita tiimin jäseniä, jotka ovat valmiita tekemään Kauppakadun Approsta 2021 ikimuistoisen ja elämyksellisen opiskelijatapahtuman!

Tärkeintä on motivaatio ja oma-aloitteisuus sekä mahdollisuus sitoutua pitkäjänteiseen tekemiseen. Näin suuren tapahtuman järjestäminen opettaa paljon uutta ja on ainutlaatuinen kokemus opintojen ohessa.

Työmäärä vaihtelee ja siihen vaikuttaa myös oma innostuneisuus ja aktiivisuus. Vaikka jokaisella on omat vastuualueet, tehdään hommia paljon yhdessä. Tiimin jäsenet auttavat myös toisiaan eikä ketään jätetä yksin pulaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin projektipaallikko@kauppakadunappro.com. Kerro hakemuksessa mikä alla oleva pesti sinua kiinnostaa eniten. Vastuualueista keskustellaan lisää myös haastattelussa. Haku on auki, kunnes sopivat tekijät ovat löytyneet. Päivitän tänne tilannetta.

Jos olet epävarma tai sinulla on kysyttävää, pistä rohkeasti Whatsapissa viestiä! :) 0405245842, Selma Seppo, projektipäällikkö.

Ravintolavastaava

Ravintolavastaava hoitaa yhteistyön ravintoloiden kanssa. Tehtävänä on tehdä sopimukset ravintoloihin ja viestiä heidän kanssaan kaikesta approihin liittyen. Mielenkiintoinen kurkistus ravintolamaailman toiselle puolelle. Hyvät suhteet ravintoloihin on tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa!

Lähtöpaikkavastaava

Vastuuna on lähtöpaikan toteutus, joka sisältää paljon yksityiskohtien huomioimista. Lähtöpaikka on kuin oma pieni tapahtumansa yhden isomman tapahtuman alla ja sen sisältöä pyritään kehittämään joka vuosi. Lähtöpaikan suunnittelua ja yritysyhteistyötä saa tehdä yhdessä tiimin kanssa. Tässä vain oma luovuus on rajana!

Asiakassuhde- ja HR-vastaava

Vastuualueena on lipunmyynti, appropäivän työntekijät ja asiakkaat. Hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyky korostuvat tässä tehtävässä, sillä appropäivänä pääsee koordinoimaan ja ohjeistamaan muita. Lisäksi ennen syksyä ehtii tekemään myös paljon muitakin hommia.

Yrityssuhdevastaava

Vastuualueena on hoitaa yritysyhteistyösopimukset. Sopimuksia on paljon erilaisia ja joitakin tehdään yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa. Tässä tehtävässä pääsee kehittämään omia B2B-myyntitaitoja ja suunnittelemaan erilaisia yhteistyövaihtoehtoja. Erittäin hyvä mahdollisuus vaikuttaa konkreettisesti tapahtuman sisältöihin yritysyhteistyön kautta.

2021 paras vuosi koskaan!